+31 229 714200 •  
LADEN
 • Podio gebruiken als logboek

  Ontwikkeling 1 jaar geleden
  img

  Onlangs hebben we voor een klant een systeem opgeleverd waarbij ieder uur bedrijfsgegevens, contactpersonen en artikelen van het ERP-systeem naar Podio worden gesynchroniseerd. Elke synchronisatie levert een synchronisatielog op die opgeslagen wordt op de server. De klant wil graag inzicht in de synchronisatielog hebben zodat hij zelf kan controleren hoeveel en welke data gesynchroniseerd is. Het systeem draait op onze eigen beveiligde server waar de klant geen toegang toe heeft. Één van de opties was om elk uur het logbestand te e-mailen naar de klant. Een mooiere oplossing is om de logbestanden in Podio te zetten, dat hebben we dan ook gedaan. In deze blog leg ik uit hoe we dit opgezet hebben en welke mogelijkheden dit nog meer bied.

  LEES MEER
 • Podio of Citrix. The Best Online Collaboration Software of 2016

  Nieuws 1 jaar geleden
  img

  Use solid collaboration tools and spend less time lost in email and more time getting real work done. These apps can help your employees be more productive.

  LEES MEER
 • Laraval 5.3 uitgebracht op Laracon EU

  Ontwikkeling 1 jaar geleden
  img

  De ontwikkelaars bij People-Force gebruiken al een aantal jaar het Laravel-Framework voor het ontwikkelen van slimme (web-)toepassingen in PHP. Tweemaal per jaar komen Laravel ontwikkelaars bij elkaar. In juli in de Verenigde Staten voor Laracon US, en in augustus in Amsterdam voor Laracon EU. Namens People-Force waren Tim Schippers en Jan Willem Kaper aanwezig bij Laracon EU en zagen de release van Laravel 5.3.

  LEES MEER
 • Podio Partnerdag in Kopenhagen

  Markt 1 jaar geleden
  img

  Vorige week zijn Rob Besse en Jan Willem Kaper namens People-Force afgereisd naar Kopenhagen om de Podio Partner Dag bij te wonen. Op het Europese kantoor van Podio kwamen ruim 30 partners uit Europa, Verenigde Staten en Australië bijeen. De dag stond in teken van elkaar ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en demonstraties van slimme oplossingen ontwikkeld door de partners.

  LEES MEER
 • Een fantastisch 2016! The Sky is the Limit!

  Ontwikkeling 2 jaar geleden
  img

  People-force heeft in 2015 enorme onwikkelingen doorgemaakt. We staan nu aan de start van 2016. En 2016 belooft in vele opzichten een fantastisch jaar te worden.

  LEES MEER
 • Samen werken steeds eenvoudiger? Ja, tenzij.....

  Ontwikkeling 2 jaar geleden
  img

  Waarom naar kantoor als het ook mogelijk is om vanuit welke locatie dan ook samen te werken met collega’s? Waarom naar kantoor als er plannen moeten worden uitgewerkt waar de nodige concentratie voor nodig is? Waarom naar kantoor om om 9 uur ’s ochtends een vergadering bij te wonen? En zo zijn er nog veel meer situaties waarbij je je afvraagt: “waarom naar kantoor”. Natuurlijk is het gezellig met collega’s. En natuurlijk wordt er meer informatie uitgewisseld. Maar toch, het is echt niet altijd nodig af te reizen naar kantoor.

  LEES MEER